Socialist Republic of Vietnam
Vietnam Visa Information and Service for Independent Travelers


 
Vietnamvisasite.com
Home

+Visa +Arrival

Who need Vietnam visa?
How visa service work?
What are all the fees?
Check fee & Apply visa
Vietnam visa on arrival
Urgent visa service
Visa approval letter
Sample of Vietnam visa
Types of Vietnam visa
Vietnam visa FAQs
Refund policy
Terms and conditions
Information about us
B2B partners
sitemap
+Urgent +Visa

Help Desk

   Vietnam visa help with Skype   Send us email

Vietnam Visa for Travelers with Andorra Nationality

Travelers with Andorra nationality need Vietnam entry visa for their trip to Vietnam.

You can apply Vietnam visa online and bring Vietnam visa approval letter to get Vietnam visa stamped on arrival at Vietnam airport.

There is no Vietnam Embassy/Consulate in Andorra so Vietnam visa on arrival is the best way as it save time and money for travelers.

If you choose to get visa stamped at Vietnam Embassy/Consulate near your country, please see information about Vietnam Diplomatic Mission abroad. Before going there make sure you have Vietnam visa approval letter already to avoid complicated procedure at the office.

Vietnam informació sobre visats

Tots els estrangers que vulguin visitar Vietnam Vietnam es requereixen visats d'entrada, excepte per als ciutadans dels països que tenen acords bilaterals d'exempció de visat amb Vietnam, com la majoria dels països de l'ASEAN, Corea, Japó, Federació de Rússia i els països escandinaus.
Vegeu els països que estan exempts de visat del Vietnam.

Vostè pot obtenir la seva visa d'entrada per la possessió d'un passaport vàlid el segell abans de l'hora de sortida mitjançant l'aplicació de qualsevol de les ambaixades del Vietnam i / o consolats. No obstant això, els procediments per obtenir visats és complicat i porta molt de temps (de 4 o 10 dies), fins i tot algunes ciutats en particular no té una ambaixada de Vietnam. Per tant per evitar aquests inconvenients, Tuan Linh viatge de treball amb l'Oficina d'Immigració del Vietnam, per brindar-li a vostè la forma més fiable i segur per obtenir visa del Vietnam, el que fa més fàcil el seu viatge a Vietnam. El procés per obtenir una visa de Vietnam amb el nostre Vietnam servei de visats és simple i el que fas és esperar alguns dies perquè la seva visa estampada.