Socialist Republic of Vietnam
Vietnam Visa Information and Service for Independent Travelers


 
Vietnamvisasite.com
Home

+Visa +Arrival

Who need Vietnam visa?
How visa service work?
What are all the fees?
Check fee & Apply visa
Vietnam visa on arrival
Urgent visa service
Visa approval letter
Sample of Vietnam visa
Types of Vietnam visa
Vietnam visa FAQs
Refund policy
Terms and conditions
Information about us
B2B partners
sitemap
+Urgent +Visa

Help Desk

   Vietnam visa help with Skype   Send us email

Vietnam Visa for Travelers with Macedonia Nationality

Traveler with Macedonia nationality need Vietnam entry visa for their trip to Vietnam.

You can apply Vietnam visa online and bring Vietnam visa approval letter to get Vietnam visa stamped on arrival at Vietnam airport.

There is no Vietnam Embassy/Consulate in Macedonia so Vietnam visa on arrival is the best way as it save time and money for travelers.

If you choose to get visa stamped at Vietnam Embassy/Consulate near your country, please see information about Vietnam Diplomatic Mission abroad. Before going there make sure you have Vietnam visa approval letter already to avoid complicated procedure at the office.

Виетнам виза информации

Сите странци кои сакаат да ја посетите Виетнам се бара Виетнам визи, освен за граѓаните на земјите кои имаат билатерални договори за визно ослободување со Виетнам како што се повеќето АСЕАН земји, Кореја, Јапонија, Руската Федерација и скандинавските земји.
Види земји кои се ослободени од Виетнам виза.

Може да се добие вашиот влез виза од страна на сопственик на важечки пасош печат пред времето заминување од кои се однесуваат на некој од Виетнам амбасади и / или конзулати. Сепак, процедури за да се добие виза е комплицирано и потребно е многу време (од 4 или 10 дена), па дури и некои одредени градови немаат Виетнам амбасада. Затоа за да се избегнат овие непријатности, Tuan Linh Патување работа со Виетнам Имиграција Office за да ви се обезбедат повеќето сигурен и безбеден начин да се добие виза Виетнам, со што вашата посета на Виетнам полесно. Процесот за да се добие виза Виетнам со нашите Виетнам виза услуга е едноставен и она што го правите е да се почека неколку дена за вашата виза печат.