Socialist Republic of Vietnam
Vietnam Visa Information and Service for Independent Travelers


 
Vietnamvisasite.com
Home

+Visa +Arrival

Who need Vietnam visa?
How visa service work?
What are all the fees?
Check fee & Apply visa
Vietnam visa on arrival
Urgent visa service
Visa approval letter
Sample of Vietnam visa
Types of Vietnam visa
Vietnam visa FAQs
Refund policy
Terms and conditions
Information about us
B2B partners
sitemap
+Urgent +Visa

Help Desk

   Vietnam visa help with Skype   Send us email

Vietnam Visa for Travelers with Albania Nationality

Travelers with Albania nationality need Vietnam entry visa for their trip to Vietnam.

You can apply Vietnam visa online and bring Vietnam visa approval letter to get Vietnam visa stamped on arrival at Vietnam airport.

There is no Vietnam Embassy/Consulate in Albania so Vietnam visa on arrival is the best way as it save time and money for travelers.

If you choose to get visa stamped at Vietnam Embassy/Consulate near your country, please see information about Vietnam Diplomatic Mission abroad. Before going there make sure you have Vietnam visa approval letter already to avoid complicated procedure at the office.

Vietnam informacion vizave

Të gjithë të huajt që dëshirojnë të vizitojnë Vietnamin kërkohet viza e hyrjes Vietnam përveç për qytetarët e vendeve që kanë marrëveshje dypalëshe për përjashtimin e vizave me Vietnamit si shumicën e vendeve të ASEAN, Korea, Japonia, Federata Ruse dhe vendet skandinave. Shih vendet që janë të përjashtuar nga Vietnami viza

Ju mund të marrin vizën e hyrjes tuaj duke mbajnë një pasaportë të vlefshme vulosur para nisjes kohë duke zbatuar në çdo një nga Ambasadat Vietnam dhe / ose Konsullatave. Megjithatë procedurat për të marrë vizë është e komplikuar dhe merr shumë kohë (nga 4 ose 10 ditë), madje disa qytete të veçanta nuk kanë një Ambasadën Vietnam. Prandaj për të shmangur këto vështirësi, Tuan puna Linh Udhëtoni me Vietnamit Imigracionit Zyra për të siguruar që mënyra më e besueshme dhe të sigurt për të marrë vizë Vietnamit, duke e bërë udhëtimin tuaj në Vietnam më të lehtë.Procesi për të marrë një vizë Vietnam Vietnam me shërbimin tonë të vizave është e thjeshtë dhe ajo që ju bëni është që të prisni disa ditë për udhëtimin tuaj të vulosur.