Socialist Republic of Vietnam
Vietnam Visa Information and Service for Independent Travelers


 
Vietnamvisasite.com
Home

+Visa +Arrival

Who need Vietnam visa?
How visa service work?
What are all the fees?
Check fee & Apply visa
Vietnam visa on arrival
Urgent visa service
Visa approval letter
Sample of Vietnam visa
Types of Vietnam visa
Vietnam visa FAQs
Refund policy
Terms and conditions
Information about us
B2B partners
sitemap
+Urgent +Visa

Help Desk

   Vietnam visa help with Skype   Send us email

Vietnam Visa for Travelers with Slovenia Nationality

Traveler with Slovenia nationality need Vietnam entry visa for their trip to Vietnam.

You can apply Vietnam visa online and bring Vietnam visa approval letter to get Vietnam visa stamped on arrival at Vietnam airport.

There is no Vietnam Embassy/Consulate in Slovenia so Vietnam visa on arrival is the best way as it save time and money for travelers.

If you choose to get visa stamped at Vietnam Embassy/Consulate near your country, please see information about Vietnam Diplomatic Mission abroad. Before going there make sure you have Vietnam visa approval letter already to avoid complicated procedure at the office.

Vietnam informacije o vizumih

Vsi tujci, ki želijo obiskati Vietnam morajo Vietnam vstop, razen za državljane držav, ki imajo dvostranske sporazume o izvzetju iz vizumske obveznosti z Vietnamom, kot večini držav ASEAN, Korejo, Japonsko, Rusko federacijo in skandinavskih držav.
Oglejte si države, ki so izvzeti iz Vietnama vizumov.

Lahko dobite svoj ​​vstopni vizum, ki ga ima v lasti veljaven potni list žigosa pred odhodom z uporabo katerega koli od Vietnam veleposlaništva in / ali konzulatih. Vendar pa se postopki, da bi dobili vizum za zapleteno in traja toliko časa (od 4 do 10 dni), tudi nekaj posebnih mestih nimajo Vietnam veleposlaništvo. Zato, da bi se izognili tem nevšečnostim, Tuan dela Linh Potovanje z Vietnamom imigracijski urad, da vam je najbolj zanesljiv in varen način, da se Vietnam vizum, tako da vaše potovanje v Vietnam lažje.Postopek za pridobitev vizuma Vietnam z našimi storitvami Vietnam vizum je preprosta in kaj morate storiti, je treba počakati nekaj dni za vaš vizum žigosati.